Allt inom Ledarskap | Företagsanpassade kurser

Hjärtum Utbildning, Rikstäckande
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Ledarskapsprogram ledarskapsutbildning

Anpassad ledarskapsutbildning

En anpassad utbildning inom ledarskapsområdet kan t ex handla om arbetsledning, teamutveckling, medarbetarsamtal, projektledning eller arbetsrätt. Att leda andra är en mångfacetterad roll och behoven av kunskaper varierar från arbetsplats till arbetsplats.

Ledarskapsutbildning på plats hos er

Genom att anpassa en utbildning till era behov kan vi skräddarsy ett upplägg som passar er i både innehåll och omfattning. Ni väljer ut de delar, där ni har behov av utveckling just nu. Det kan t ex handla om:

  • Utbildning av informella ledare, som behöver lära sig att leda utan att vara chefer. Ofta saknar de informella ledarna ledarskapsutbildning och kan behöva kunskaper inom ledarskap för att kunna ta sitt ansvar full ut.
  • Utbildning för nya chefer. Vid nyanställningar kan en utbildning för nya chefer vara mycket bra för att dessa snabbt ska kunna axla chefsrollen och komma in i sitt nya jobb.
  • Vidareutveckling av erfarna ledare. När man har arbetat ett tag som chef eller ledare är det lätt att låta slentrianen ta över. En utbildning ger en nytändning och ett nytt sätt att se på ledarskapet.
  • Medarbetarsamtal och svåra samtal med personalen. Detta är en återkommande arbetsuppgift för chefen, som ibland vållar stress och oro. För att få god utväxling av medarbetarsamtalen och verktyg för att hantera de svåra samtalen är en utbildning på sin plats.

ledarskapsprogram utbildning

Det finns många alternativ - ni bestämmer upplägget

En anpassad utbildning kan t ex omfatta en, två eller tre dagar. Dagarna kan komma direkt efter varandra eller spridas ut, med eller utan övningsuppgifter emellan träffarna. Våra utbildare åker över hela Sverige och håller ledarskapsutbildning för företag och organisationer. Om en distansutbildning passar er bättre, tar vi fram ett upplägg som passar för det.

Välkommen att kontakta oss för offert och prisförfrågan på anpassad ledarskapsutbildning.

Varför välja Hjärtum Utbildning?

Kursledare med branschexpertis

Centralt läge

Eftertraktad utbildning

Innehåll

Exempel på utbildningar inom ledarskapsområdet

Nedan följer några av våra öppna kurser och utbildningar inom området ledarskap. Beställ dem som de är eller anpassa dem efter era behov.

Att leda utan att vara chef | En utbildning för alla som leder andra, utan att ha en formell chefstitel. Här lär du dig grunderna i bl a ledarskap, kommunikation och gruppdynamik. Du lär dig hur du gör för att verkligen våga vara den ledare som du vill vara.

Arbetsledarutbildning | Lär dig hur du bäst agerar i din nya roll som arbetsledare. Få verktygen som förbereder dig på de krav och förväntningar som väntar. Det här är en grundkurs i bl a ledarskap, konflikthantering  och kommunikation.

Certifierad ledare | En utbildning för alla som har arbetat en tid som ledare och som vill utvecklas för att komma vidare i sin yrkesroll. En personlig ledarskapsmodell står i fokus och en handlingsplan för framtiden arbetas fram.

Ny som projektledare | En kurs som går igenom projektledarens roll, från starten av projektet till avslutningen. Du får tillgång till praktiska mallar och checklistor samt lär dig vilka mekanismer som påverkar en grupps samarbetsförmåga och dynamik.

Aktuell arbetsrätt | En viktig kurs som lär dig vilka lagar och regler som du måste känna till som chef och arbetsgivare. Du lär dig bland annat vad som gäller kring anställningsavtal, varsel, uppsägning, avsked, LAS och integritet.

Chefens samtal | En kurs i hur du bäst planerar och genomför både medarbetarsamtal och svåra samtal med din personal. Du lär dig olika kommunikationsverktyg som hjälper dig att t ex utvärdera medarbetarens kompetens och arbetsresultat, hantera olika jobbiga beteendestilar och minska känslor av obehag inför svåra samtal.

Kursens genomförande

På plats eller digitalt

Vi kan komma till er och hålla utbildningen eller den kan genomföras digitalt. Om ni vill komma bort från arbetsplatsen kan vi boka en lokal för er.

Målgrupp

Vi anpassar utbildningen efter er

Våra utbildningar i ledarskap kan anpassas efter den målgrupp som är aktuell för er. Det kan handla om:

  • nya eller erfarna chefer eller ledare
  • informella ledare utan chefsmandat
  • ledare som aldrig gått ledarskapsutbildning tidigare och som behöver få baskunskaperna på plats
  • medarbetare som tidigare ingått i teamet och som nu ska leda det
  • nya projektledare som ska ansvar för ett projekt
  • m fl

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Allt inom Ledarskap | Företagsanpassade kurser, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 18 recensioner
Skriv en recension
4/5
Skiftledare, Aryzta Bakeries
29 feb 2024

Det var bra, borde vara såna utbildningar lite oftare som fräschar upp ens minne och det kan komma lite nyare lagar. Annars var utbildningen lärorik och Martin var grym på det h...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
29 feb 2024

Väldigt pedagogisk och förklarade saker på enkelt sätt. Lärorik och bra utformad. Bra tidsplanering, väldigt bra och kunnig utbildare.

5/5
Kursdeltagare
01 jan 2024

Fantastisk. Aha-upplevelse.

Hjärtum Utbildning
Karlaplan 9 B
114 60 Stockholm

Hjärtum Utbildning

Vi har mer än 25 års erfarenhet av utbildning och erbjuder utbildningar inom ledarskap, kundservice, ekonomi, Excel, mm. Våra professionella utbildare och föreläsare genomför utbildningar som utvecklar både kompetens och engagemang.  Förutom våra öppna utbildningar tar vi även fram anpassade utbildningar,...

Läs mer om Hjärtum Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights